Arrangementer
Tirsdag den 19. februar:

Der er Højskoleeftermiddage i Sognegården ved Viborg Domkirke kl. 14.30.
Tidl. forstander på Seniorhøjskolen og komponist Erik Sommer taler om "Den, som mærker, at græsset gror....". Den der synger er aldrig alene og når man synger sammen, kommer man til at høre sammen. Et højskoleforedrag med sange og historierne bag dem.

Fodslaw Viborg inviterer på vandretur kl. 19.00 i Houlkær, med mødested ved Odshøjvej 12. kld. Der er tre ruter på hhv. 3-5 og 8 km. i forskellige tempoer. Efter turen er der hyggeligt samvær med kaffe og kage.Onsdag den 20. februar:

LOF Midtjylland afholder et forrygende vise-show med Bente Kure og Leif Ernstsen, hvor de blander sangene fra højskole-sangbogen med gamle spillemands-melodier og revyviser. Showet foregår fra kl. 13.30-15.30 i Oasen, Brogade 5 i Bjerringbro.Torsdag den 21. februar:

Terapeut og foredragsholder Betina May holder foredrag i foreningen CPU om det, at være sig selv. Hvorfor kan det være så svært af være sig selv?
Foredraget foregår fra kl. 19.00-21.30 på Borgerhuset Stationen i Viborg. Læs mere og tilmeld dig på cpu.nemtilmeld.dk.

Slægtshistorisk Forening for Viborg og Omegn afholder foredrag med jurist Erik Møller, som fortæller om Faderskabssager, alimentationssager og adoption. Foredraget foregår kl. 19.30 på Viborg Hovedbibliotek, lokale 3, 1.sal.Arrangementsoversigten bringes på Viborg Classic hverdage ca. kl. 8.20 og 14.20.
I week-end ca. kl. 8.20


Vind bogen Mit liv med Spies
Klik her

Har du et arrangement
som skal sendes

Så hent
arrangements skemaet her

Viborg Lokalradio Forening - Vesterbrogade 8 - 8800 Viborg - Tlf.: 8661 0200 - E-mail: vlf@radioviborg.dk
Hjemmeside design og programmering af SimpelService.dk