Arrangementer
Fredag den 20. oktober:

De to guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er på tour med deres Electric Guitars og spiller på Paletten i Viborg kl. 21.00.Lørdag den 21. oktober:

På Paletten i Viborg er der kl. 21.00 Hard Rock 2017 featuring Bound By Wire, der er et energisk hardrock band, samt Black Swamp Water fra Silkeborg, der er old scool hard rock og heavy metal.Tirsdag den 24. oktober:

Der er Højskoleeftermiddage i Sognegården ved Viborg Domkirke kl. 14.30.
Lærer Mette Kristensen og pens. lærer Henrik Kristensen, Mariager taler om: "Collage om Benny Andersen". Om den danske digter, der siden 60'erne har beriget os med sin digtning om danskerne, om dansk mentalitet og humor.

Fodslaw Viborg inviterer på vandreture i Mønsted kl. 19.00 med mødested ved Østfjendshallen, Kalkværksvej 18 i Mønsted. Der er tre ruter på hhvf. 3-5 og 8 km. i forskellige tempoer og efter turen er der kaffe og hyggeligt samvær.

Danske Handicaporganisationer (DH-Viborg) inviterer til offentlig valgmøde fra kl. 19.00-21.30 i Ungdomsskolens auditorium, Reberbanen i Viborg. Temaet for mødet er: Er der plads til mennesker med handicap i Viborg Kommune? I mødet deltager repræsentanter fra alle 11 opstillingslister.Onsdag den 25. oktober:

LOF Midtjylland holder foredrag med NaturKarsten kl. 13.30 i Oasen i Bjerringbro. En bondesøns opvækst med fokus på alle dem ingen havde brug for. Cylus, Smedepeter, Ingeborg, Frederik Frysehus og mange andre, som fortjener at deres historie bliver fortalt smukt og med et glimt i øjet.

Thorning Friluftsspil opfører Grease syv gange fra den 2-11 juni 2018. Har du lyst til at stå på scenen eller lave noget praktisk, så kom og hør om næste års forestilling og Friluftsspillet
kl. 19.00 i Thorning Forsamlingshus. Se mere på thorning.com.Arrangementsoversigten bringes på Viborg Classic hverdage ca. kl. 10.30 og 14.30.
I week-end ca. kl. 8.45


Vind filmen
La La Land
Klik her

Har du et arrangement
som skal sendes

Så hent
arrangements skemaet her

Viborg Lokalradio Forening - Vesterbrogade 8 - 8800 Viborg - Tlf.: 8661 0200 - E-mail: vlf@radioviborg.dk
Hjemmeside design og programmering af SimpelService.dk